Gudang Informasi

Konya'da Deprem Son Dakika : Son Dakika Konya Da Korkutan Deprem Kandilli Ve Afad Duyurdu - Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.

Konya'da Deprem Son Dakika : Son Dakika Konya Da Korkutan Deprem Kandilli Ve Afad Duyurdu - Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.
Konya'da Deprem Son Dakika : Son Dakika Konya Da Korkutan Deprem Kandilli Ve Afad Duyurdu - Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.

1 day ago · son dakika depremleri. Bmgk'deki 4 ülkeden i̇srail'e flaş çağr. 1 day ago · son dakika haberine göre, konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. 1 day ago · son dakika haberine göre;

Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Tfvkyrbv8n9gjm
Tfvkyrbv8n9gjm from iasbh.tmgrup.com.tr
Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 1 day ago · konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. 1 day ago · konya'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Afad konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıkladı. Bmgk'deki 4 ülkeden i̇srail'e flaş çağr. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi.

1 day ago · son dakika:

10.61 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, konya il merkezi ve ilçelerinde yoğun şekilde hissedildi. Çok sayıda vatandaş panikleyerek sokaklara. 18 hours agoson daki̇ka haberi̇. Konya'da deprem mi oldu son dakika. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Saat 2043te yaşanan korkunç depremin 51 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Afad konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıkladı. Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. This is a modal window. 1 day ago · son dakika haberine göre; Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Deprem konya meram ilçesinde yerin 1061 km derinliğinde meydana geldi saat 2043te konya meramda 51 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

This is a modal window. 18 hours agoson daki̇ka haberi̇. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Deprem konya meram ilçesinde yerin 1061 km derinliğinde meydana geldi saat 2043te konya meramda 51 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı.

Saat 2043te yaşanan korkunç depremin 51 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Son Dakika Konya Da Korkutan Deprem Kandilli Ve Afad Duyurdu
Son Dakika Konya Da Korkutan Deprem Kandilli Ve Afad Duyurdu from www.egehaber.com
Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Afaddan son dakika deprem açıklaması geldi. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'da şiddetli bir deprem meydana geldi. 1 day ago · son dakika haberine göre; İşte 8 kasım 2021 konya depremi ve son. 1 day ago · son dakika:

Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi.

1 day ago · son dakika: 1 day ago · son dakika haberine göre, konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. 1 day ago · konya'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıkladı. 18 hours agoson daki̇ka haberi̇. Konya'da deprem mi oldu son dakika. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi.

10.61 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, konya il merkezi ve ilçelerinde yoğun şekilde hissedildi. Konya'da deprem mi oldu son dakika. 1 day ago · son dakika haberine göre; Afad konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıkladı. Afaddan son dakika deprem açıklaması geldi.

İşte 8 kasım 2021 konya depremi ve son. Son Dakika Deprem Konya Da 4 0 Buyuklugunde Deprem Oldu Afad Ve Kandilli Son Depremler Son Dakika Milliyet
Son Dakika Deprem Konya Da 4 0 Buyuklugunde Deprem Oldu Afad Ve Kandilli Son Depremler Son Dakika Milliyet from i2.milimaj.com
Konya'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Bmgk'deki 4 ülkeden i̇srail'e flaş çağr. 1 day ago · konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıkladı. Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem konya meram ilçesinde yerin 1061 km derinliğinde meydana geldi saat 2043te konya meramda 51 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi.

1 day ago · son dakika depremleri. Saat 2043te yaşanan korkunç depremin 51 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; İşte 8 kasım 2021 konya depremi ve son. Bmgk'deki 4 ülkeden i̇srail'e flaş çağr. Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. 1 day ago · son dakika: Afaddan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad konya'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıkladı. Konya'da deprem mi oldu son dakika. This is a modal window. 18 hours agoson daki̇ka haberi̇. 1 day ago · konya'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

Konya'da Deprem Son Dakika : Son Dakika Konya Da Korkutan Deprem Kandilli Ve Afad Duyurdu - Afad, depremin 5.1 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.. İşte 8 kasım 2021 konya depremi ve son. Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afaddan son dakika deprem açıklaması geldi.

Advertisement