Gudang Informasi

Galatasaray Kural Hatası : Sivasspor Galatasaray Macinda Kural Hatasi Iddiasi : Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti.

Galatasaray Kural Hatası : Sivasspor Galatasaray Macinda Kural Hatasi Iddiasi : Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti.
Galatasaray Kural Hatası : Sivasspor Galatasaray Macinda Kural Hatasi Iddiasi : Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti.

Hatırlayın almanya'da bir maçta top yan filelerden kale içine girmiş. Belhanda'nın attığı bir gol de var kararıyla iptal edilmişti. Dağ fare doğurdu mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi. Haftasında galatasaray ve fenerbahçe türk telekom stadı'nda kozlarını paylaştı. Kural hatası olduğu öne sürüldü.

(tv yayınlarında feghouli topa tam temas ettiğinde rizeli oyuncunun eli hala marcao'nun yüzünde gibi görünüyor ama olmasa da farketmez) hakem yanılmış olsa dahi farketmez. Otm63l65oasegm
Otm63l65oasegm from i12.haber7.net
Kural hatası olduğu öne sürüldü. Dağ fare doğurdu mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi. Sarı kırmızılılar korner kullanırken, topun oyuna girmediği anda marcao, abarhoun ile girdiği mücadelede düştü. Haftasında galatasaray ve fenerbahçe türk telekom stadı'nda kozlarını paylaştı. Galatasaray kural hatası süper lig'in 3. Belhanda'nın attığı bir gol de var kararıyla iptal edilmişti. Kuralı hatası olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hatırlayın almanya'da bir maçta top yan filelerden kale içine girmiş.

Galatasaray kural hatası süper lig'in 3.

Sarı kırmızılılar korner kullanırken, topun oyuna girmediği anda marcao, abarhoun ile girdiği mücadelede düştü. Galatasaray kural hatası süper lig'in 3. (tv yayınlarında feghouli topa tam temas ettiğinde rizeli oyuncunun eli hala marcao'nun yüzünde gibi görünüyor ama olmasa da farketmez) hakem yanılmış olsa dahi farketmez. Belhanda'nın attığı bir gol de var kararıyla iptal edilmişti. Kural hatası olduğu öne sürüldü. Kuralı hatası olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Haftasında galatasaray ve fenerbahçe türk telekom stadı'nda kozlarını paylaştı. Dağ fare doğurdu mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi. Hatırlayın almanya'da bir maçta top yan filelerden kale içine girmiş. Kural hatası olduğu öne sürüldü. Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti.

Kuralı hatası olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hatırlayın almanya'da bir maçta top yan filelerden kale içine girmiş. Dağ fare doğurdu mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi. (tv yayınlarında feghouli topa tam temas ettiğinde rizeli oyuncunun eli hala marcao'nun yüzünde gibi görünüyor ama olmasa da farketmez) hakem yanılmış olsa dahi farketmez. Belhanda'nın attığı bir gol de var kararıyla iptal edilmişti.

Galatasaray kural hatası süper lig'in 3. C5jkq4nfeudivm
C5jkq4nfeudivm from cdn.ntvspor.net
Sarı kırmızılılar korner kullanırken, topun oyuna girmediği anda marcao, abarhoun ile girdiği mücadelede düştü. Haftasında galatasaray ve fenerbahçe türk telekom stadı'nda kozlarını paylaştı. Belhanda'nın attığı bir gol de var kararıyla iptal edilmişti. Hatırlayın almanya'da bir maçta top yan filelerden kale içine girmiş. Dağ fare doğurdu mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi. Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti. Kural hatası olduğu öne sürüldü. Kural hatası olduğu öne sürüldü.

Dağ fare doğurdu mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi.

Hatırlayın almanya'da bir maçta top yan filelerden kale içine girmiş. Belhanda'nın attığı bir gol de var kararıyla iptal edilmişti. Galatasaray kural hatası süper lig'in 3. (tv yayınlarında feghouli topa tam temas ettiğinde rizeli oyuncunun eli hala marcao'nun yüzünde gibi görünüyor ama olmasa da farketmez) hakem yanılmış olsa dahi farketmez. Kural hatası olduğu öne sürüldü. Dağ fare doğurdu mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi. Sarı kırmızılılar korner kullanırken, topun oyuna girmediği anda marcao, abarhoun ile girdiği mücadelede düştü. Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti. Haftasında galatasaray ve fenerbahçe türk telekom stadı'nda kozlarını paylaştı. Kural hatası olduğu öne sürüldü. Kuralı hatası olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Haftasında galatasaray ve fenerbahçe türk telekom stadı'nda kozlarını paylaştı. Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti. Dağ fare doğurdu mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi. Kural hatası olduğu öne sürüldü. Sarı kırmızılılar korner kullanırken, topun oyuna girmediği anda marcao, abarhoun ile girdiği mücadelede düştü.

Kural hatası olduğu öne sürüldü. Jyrpaoz6f7s8im
Jyrpaoz6f7s8im from im.haberturk.com
Kural hatası olduğu öne sürüldü. Hatırlayın almanya'da bir maçta top yan filelerden kale içine girmiş. Haftasında galatasaray ve fenerbahçe türk telekom stadı'nda kozlarını paylaştı. Galatasaray kural hatası süper lig'in 3. (tv yayınlarında feghouli topa tam temas ettiğinde rizeli oyuncunun eli hala marcao'nun yüzünde gibi görünüyor ama olmasa da farketmez) hakem yanılmış olsa dahi farketmez. Sarı kırmızılılar korner kullanırken, topun oyuna girmediği anda marcao, abarhoun ile girdiği mücadelede düştü. Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti. Kuralı hatası olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Dağ fare doğurdu mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi.

Kural hatası olduğu öne sürüldü. Dağ fare doğurdu mücadeleye iki takım da 3 puan parolasıyla çıkarken, karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maçta beklenen gol gelmedi. Haftasında galatasaray ve fenerbahçe türk telekom stadı'nda kozlarını paylaştı. Sarı kırmızılılar korner kullanırken, topun oyuna girmediği anda marcao, abarhoun ile girdiği mücadelede düştü. Belhanda'nın attığı bir gol de var kararıyla iptal edilmişti. (tv yayınlarında feghouli topa tam temas ettiğinde rizeli oyuncunun eli hala marcao'nun yüzünde gibi görünüyor ama olmasa da farketmez) hakem yanılmış olsa dahi farketmez. Hatırlayın almanya'da bir maçta top yan filelerden kale içine girmiş. Galatasaray kural hatası süper lig'in 3. Kuralı hatası olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti. Kural hatası olduğu öne sürüldü.

Galatasaray Kural Hatası : Sivasspor Galatasaray Macinda Kural Hatasi Iddiasi : Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti.. Kural hatası olduğu öne sürüldü. Sarı kırmızılılar korner kullanırken, topun oyuna girmediği anda marcao, abarhoun ile girdiği mücadelede düştü. (tv yayınlarında feghouli topa tam temas ettiğinde rizeli oyuncunun eli hala marcao'nun yüzünde gibi görünüyor ama olmasa da farketmez) hakem yanılmış olsa dahi farketmez. Kural hatası olduğu öne sürüldü. Pozisyonu var'da inceleyen serkan çınar penaltıya hükmetti.

Advertisement